Ne nudimo samo rješenja, već i vrijednost koja odjekuje, podršku u koju možete imati potpuno povjerenje i partnerstvo osmišljeno na način da klijente vodi ka uspjehu.

Naša tvrtka je utemeljena 2019. godine, a njezino djelovanje predstavlja svojevrsni nastavak poslovanja obiteljskog obrta, koji je s radom započeo davne 1998. godine. Naša misija je stečenim stručnim znanjem i iskustvom podržati male poduzetnike, obrtnike i sve koji se bave slobodnim zanimanjima i neprofitnim organizacijama u njihovom poslovanju.

Osnovna djelatnost tvrtke KP Konto promet d.o.o. su računovodstvene i knjigovodstvene usluge, usluge poslovnog savjetovanja, izrada poslovnih planova te izrada, prijava i vođenje projekata u okviru natječaja i javnih poziva na temelju kojih se dodjeljuju financijska sredstva, odnoso državne potpore, de minimis potpore te sredstva alocirana iz dostupnih fondova Europske unije.

Svjesni izazova suvremenog poslovnog okruženja kontinuirano se usavršavamo kako bi ostali u koraku s promjenama u zakonodavstvu. Prilagođavanje poslovanja prema potrebama klijenta i  individualni pristup međusobnoj suradnji usmjereno je pružanju kvalitetne usluge i izgradnje međusobnog povjerenja između klijenta i računovodstvenog ureda.